United Marketing

Young Graduate Marketing Consultant

United Marketing maakt deel uit van de groep United Consulting™. Samen hebben we de ambitie om de ideale werkomgeving te creëren voor onze meer dan 750 consultants in HR, finance, business support,supply chain, marketing en communicatie. United we stand!

Binnen de business United Marketing zijn we actief binnen marketing consultancy. But not as you know it. We zijn 100% Belgisch. En onafhankelijk. Gekend voor onze persoonlijke aanpak.

Bij ons kan je rekenen op een werkritme op mensenmaat met legendarische afterwork events. Dankzij unieke projecten en talent coaching schrijf je zelf jouw verhaal. Persoonlijke groei staat voor ons voorop. En zo laten we ook onze klanten groeien. Onze missie is dan ook “Together we create succes stories.”

United Consulting™ staat open voor de diversiteit van kandidaten. We geloven namelijk dat diversiteit en inclusie op de werkvloer ons beter, sterker en talentvoller maakt.

YOUR JOB

Studeer je binnenkort af en ben je gebeten door alles wat met marketing te maken heeft? We want you! Want wij zijn op zoek naar Young Graduates om ons team van marketing consultants te vervoegen.
Bij ons krijg je de kans om met je diploma aan de slag te gaan op verschillende marketing projecten binnen bekende multinationals en draai je operationeel mee in een bedrijf. Zo krijg je een beter beeld van alles wat met content planning, sociale media en marketing budget te maken heeft.
What to expect? Het ene projecten focust bijvoorbeeld op performance marketing (SEO, SEA) en het andere op content creatie en copywriting. Samen bekijken we welk project het beste aanleunt bij jouw interesses en skills.

Je merkt het al, elk project heeft iets nieuws in petto. Zo kan je je skills en functie continu optimaliseren. Klinkt aantrekkelijk, niet?


YOUR SKILLS

Jij hebt een hart voor marketing, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme die jij elke dag meebrengt naar de werkvloer. De passie voor Marketing ontdekte je tijdens een marketing gerelateerde studierichting en bijhorende stage. Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je beschikt over een goede portie grafische skills en kan werken met o.a. Illustrator, Photoshop en Indesign. Indien je meer interesse hebt in performance marketing, ken je de basis van G4S of andere rapportage tools. Ben je ook nog eens positief ingesteld en always down for some fun? Dan pas jij in de rol van marketing consultant.

OUR OFFER

– Een vast contract van onbepaalde duur.
– Een aantrekkelijk loon met een bedrijfswagen inclusief tankkaart.
– Een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Te veel om op te noemen. We leggen het je graag uit in een eerste gesprek.
– Boeiende projecten bij onze klanten, met een gemiddelde duurtijd van 6 tot 10 maanden.
– Variatie, kansen en vooral veel nieuwe uitdagingen.
– Opleidingen en een groeitraject op jouw maat.
– Een grote focus op een werkritme op mensenmaat. En met 32 vakantiedagen (bij een voltijdse tewerkstelling) kan je op tijd en stond je batterijen opladen.
– Leuke events met jouw United Marketing-collega’s, en bij uitbreiding jouw United-collega’s. Sfeer & fun verzekerd!
– Dankzij de opvolgingen van jouw loyalty manager en onze talent development specialist ben jij never alone, always united!

Want to be part of our group? Solliciteer dan vandaag nog!

Julie Velkeneers

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij United Marketing te werken?
Deze video’s geven je alvast een beeld van onze unieke bedrijfscultuur.

Solliciteer

Zin om te werken als United Marketing professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.