Creatieve marketing consultants werken samen aan het optimaliseren van performance marketing.

Betrouwbare
Marketing partner

Het kiezen van de juiste consulting partner is cruciaal. Bij ons vind je sterke marketing professionals die inzetbaar zijn voor tijdelijke projecten, in operationele en adviserende rollen, remote en op locatie. Twijfel je nog over de duur en inhoud van je project? Geen probleem, we bespreken graag alle details tijdens een verkennend gesprek.

 

Marketing Consultant van United Marketing is aan het werk om versterking te bieden aan andere bedrijven voor tijdelijke opdrachten.

Good
Vibes

Consulting is geen product dat je uit de rekken kunt nemen wanneer je het nodig hebt, of een formule die je uit ChatGPT kunt halen. Het vereist echte mensen: een creatieve mindset met een hands-on mentaliteit. Onze marketing professionals brengen niet alleen een positieve energie met zich mee, maar ook een geweldige teamdynamiek met een mensgerichte visie.

Marketing consultancy marketing consultants bespreken samen opportuniteiten voor tijdelijke opdrachten.

Match made
in heaven

In drukke tijden kunnen extra creativiteit en vaardigheden een groot verschil maken. Ons team van Marketing Consultants staat klaar om jou tijdelijk te ondersteunen. Dankzij hun expertise, frisse kijk en flexibiliteit zijn ze snel up and running en leveren ze precies wat jij op dat moment nodig hebt.

partner
op alle vlakken

Samen met onze andere business units binnen United Consulting™ hebben we een sterk netwerk in finance, HR,  supply chain, business support, marketing & interim management. Zo kunnen we voor iedere opportuniteit de juiste professional inschakelen.

Interim Management

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? United Interim Management vindt de juiste kandidaat.

Supply Chain

Supply chain processen op punt zetten & ondersteunen? United Supply Chain heeft de juiste profielen. Samen veranderen we de logistieke wereld.

United Finance

Accounting, controlling, business administration & credit processen in handen van top professionals? United Finance heeft jaren expertise in het vinden van de juiste mensen.

We are United

United Marketing– part of United Consulting™. En dat sinds 2024.

Maar we go way back… Onze organisatie werd opgericht in 1998. Ondertussen kunnen we zeggen dat we trotse marktleider zijn in consultancy. Aan het hoofd staat nog steeds CEO & oprichter Johan Van Damme, met aan zijn zijde een gedreven team dat opereert vanuit het hoofdkantoor in Niel.

Als toonaangevende speler in de markt beschikken we over een breed scala aan professionals. Deze professionals kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en connecties steeds uitdagende projecten aanbieden. Meer dan enkel het aanbieden van diensten, streven we naar het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

#weareunited

Marketing consultants werken samen aan diverse opdrachten voor klanten. Marketing opportuniteiten bij United Marketing, maakt deel uit van United Consulting.

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™ ?