United Marketing
Marketing consultants werken samen aan diverse opdrachten voor klanten. Marketing opportuniteiten bij United Marketing, maakt deel uit van United Consulting.

Consultancy,
not as you
know it

Consultancy op topniveau? Dat is het resultaat van professionals in topvorm. Van mensen die verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid krijgen. Van toppers die naast het werk weten te genieten van hun hobby’s. Van consultants die geen nummer willen zijn, maar kiezen voor een 100% Belgisch hier-tel-je-echt bedrijf.

Carrière als Marketing Consultant bij United Marketing, deel van United Consulting voor Marketing opportuniteiten. Diverse marketing functies.

Jouw
carrière

Uitdagende projecten en boeiende functies. En dat allemaal bij toonaangevende bedrijven. We streven ernaar dat je niet alleen kunt groeien, maar ook mag groeien. Maar eveneens, dat je niet moet groeien als je je nu al goed in je vel voelt. We moeten je wel waarschuwen: de trainingen van collega’s die al tien jaar in het vak zitten, gevuld met hun succesverhalen en ervaringen, zijn altijd inspirerend. Klaar een reis vol uitdagingen en groeimogelijkheden?

Een werkritme op mensenmaat

Op tijd thuis om samen te kokerellen. Twee keer per week naar de fitness of padel. En vrijdagavond geen mails wegwerken, maar uitgaan met de vrienden. Natuurlijk kan dat. Want we waken over je work-life balance door open gesprekken te voeren en te overleggen met de klant.

Positieve werksfeer

Gelukkige werknemers presteren beter. Dat ziet en voelt iedereen. Een win-win voor het team én jou als werknemer. Daarom houden we van een positieve sfeer. Tijdens de werkuren, en natuurlijk ook op onze United Marketing events.

Sterke merken

Als professional werk je voor grote klanten en bekende merken. Om daar knopen door te hakken, beslissingen te verdedigen en voor de ‘extra mile’ te gaan. Zonder voortdurend richtlijnen te krijgen. Want United Marketing professionals hebben nu eenmaal een flinke dosis verantwoordelijkheidszin.

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij United Marketing te werken?
Deze video’s geven je alvast een beeld van onze unieke bedrijfscultuur.