Spontane sollicitatie

United Marketing – part of United Consulting. Dat is marketing consulting, maar not as you know it. We zijn 100% Belgisch én family-owned. Onze huisstijl wordt bepaald door onze persoonlijke aanpak.

United Marketing maakt deel uit van United Consulting™. Samen hebben we al meer dan 25 jaar de ambitie om de ideale werkomgeving te creëren voor ondertussen meer dan 750 consultants in finance, HR, supply chain, business support en marketing.

Unieke projecten, talent coaching, legendarische afterworks én een werkritme op mensenmaat. Dat is waar we op inzetten.

Sluiten jouw profiel en skills niet 100% aan bij de vereiste van de vacature marketing consultant, maar heb je wel een passie en achtergrond in marketing? Solliciteer dan hier en word deel van onze talent pool. Hierdoor breid je jouw netwerk uit en schep je carrièrekansen voor de toekomst.

Want to become part of United? Solliciteer dan vandaag nog!

Julie Velkeneers, recruiter voor United Marketing

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij United Marketing te werken?
Deze video’s geven je alvast een beeld van onze unieke bedrijfscultuur.

Solliciteer

Zin om te werken als United Marketing professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.